Ознака: астма

АСТМА – Што е тоа?

СИМПТОМИ Отежнато дишење Кашлица Чувство на недостаток на воздух Притисок во градниот кош Сува кашлица Дишење што се слуша Недостаток на воздух ОПИС НА БОЛЕСТА Астмата е болест која се карактеризира со…