Ознака: бубрези

Проверете дали бубрезите ви работат како што треба

Стручњаците предупредуваат дека повеќето пациенти кои боледуваат од болест на бубрезите воопшто за тоа и не се свесни, бидејќи оваа состојба обично нема симптоми се додека проблемите не се влошат до таа…