Ознака: вагинална инфекција

ГАБИЧНА ИНФЕКЦИЈА

Габична инфекција се појавува поради зголемениот број на габички на кандида, кои може да се наоѓаат во вагината без да предизвикаат инфекција. Може да ја предизвика и нешто што во вагината ги…