Ознака: возраст

Зошто со годините потешко се намалуваат килограмите?

Иако многумина на ова прашање би одговориле со едноставен збор – исхрана, всушност клучот е во нешто сосема друго. Како доаѓаат годините, така секој од нас чувствува и забележува промени на телото.…