Ознака: диспепсија

ПРОБЛЕМ СО ЛОША ДИГЕСТИЈА/ВАРЕЊЕ

Нема човек кој барем еднаш во животот не ја почувствувал онаа непријатна болка во стомакот. Понекогаш тоа е само безопасна болка која ни кажува дека нешто што сме изеле не ни одговарало,…