Ознака: долен дел на грбот

БОЛКА ВО ДОЛНИОТ ДЕЛ НА ГРБОТ

Болката во долниот дел на грбот е еден од најчестите медицински проблеми на светот. Таа е водечка причина поради која луѓето посетуваат лекар и погаѓа околу 80% од возрасните во некој период…