Ознака: квалитет на живот

Зошто е толку важно да го намалиш стресот

ВЛИЈАНИЕ НА СТРЕСОТ НА ЗДРАВЈЕТО За поврзаноста на стресот и болестите се зборувало уште во 19. век, од кога таа поврзаност и почнала да се истражува. Денес и сами често препознаваме дека…