Ознака: медитација

Промената на животните навики е основа за нормализирање на високиот крвен притисок

Промената на животните навики во насока на стекнување на поздрави навики е најважниот чекор за контролирање на покачениот крвен притисок, и е една од методите за тој на најприроден начин  да се…