Ознака: ментални болести

Те мачи тага и чувство на безвредност? Препознај ги знаците на биполарно пореметување

Кога се во прашање симптомите на ментални болести, се чини дека постои голема разлика во начинот на кој им пристапуваме. Пред се, постојат некои вообичаени стигми поврзани со душевните состојби и тешко…