Ознака: мускули

Што предизвикува грчеви во мускулите?

Силна, изненадна и чудна болка во мускулите? Имате грч. Грчевите може да се појават било каде во телото во било време, па дури и додека спиеме. Без разлика на тоа кој мускул…