Ознака: нагло слабеење

Не си на диета, а слебееш? Еве кои може да се причините за тоа

Типичното намалување на телесната тежина обично е предизвикано од промена на животните навики, намалениот внес на калории или зголемена телесна активност. Но, ако ниту една од овие не е причина за нагло…