Ознака: напад на паника

Каква е клиничката слика на лице кое има напад на паника

  Симптомите по паничен напад нагло или постепено исчезнуваат, а помеѓу нападите, честа е антиципирачката вознемиреност поврзана за ситуации коишто можат да доведат до развој на паника. Пациентите обично се гледаат во…