Ознака: неплодност

СТЕРИЛИТЕТ

Во процесот на лекување на неплодноста, брачниот пар треба тесно да соработува со својот лекар, кој ќе им предложи план на испитувања, при тоа водејќи сметка дефинитивните резултати да пристигнат во што…