Ознака: ниско ниво на тестостерон

АНДРОПАУЗА

ШТО Е ТЕСТОСТЕРОН? Тестостеронот е најважниот машки полов хормон. Одговорен е за развој на момчињата во мажи за време на пубертетот и е нужен во текот на целиот живот за одржување на…