Ознака: органи

ДЕТОКСИКАЦИЈА

Според податоците на Светската здравствена организација, третина жени кои денес живеат и 50% од мажите во некои моменти од животот ќе дознаат дека имаат рак. Ти Болингер, истражувач за ракот,  смета дека…