Ознака: отрови

ДЕТОКС НА ЦРНИОТ ДРОБ

Детокксикацијата на црниот дроб подразбира отстранување на отровите од организмот. Чистењето на овој орган е пожелно, особено по периоди на празници, и прејадување со масна храна. Потребата за детоксикација на организмот доаѓа…