Ознака: панично растројство

Панични напади – причини, симптоми и како да ги контролирате

ШТО Е ПАНИЧЕН НАПАД?  Пред да се зборува за панично пореметување/нарушување потребно е да се разгранично паничното пореметување како посебна дијагностичка категорија од паничните напади. Според важечката класификација, најзначајна карактеристика на паничното…