Ознака: перименопауза

МЕНОПАУЗА

ДАЛИ МЕНОПАУЗАТА Е НОРМАЛНО СЛУЧУВАЊЕ ИЛИ БОЛЕСТ? Менопаузата е природно случување во животот на жената. Просечната возраст кога настапува менопаузата не е променета со векови. Значајно е продолжено траењето на човечкиот живот,…