Ознака: примарна несоница

НЕСОНИЦА

Несоница или инсомнија е нарушување на спиењето кое подразбира да имате проблеми да заспиете или во текот на сонот. Акутната несоница е краткотраен проблем со спиењето. Може да потрае неколку недели, а…