Ознака: проблеми

СИМПТОМИ НА ПАД НА ИМУНИТЕТОТ

Стресот, недоволната количина на сон, како и болестите, го слабеат имунитетот. Главен показател на состојбата на имуниот систем е колку често сте болни и колку време ви треба да оздравите. Ако го…