Ознака: пушење

ПРВ СИГНАЛ КОЈ ОТКРИВА ОПАСНОСТ ЗА ЦРНИОТ ДРОБ

Црниот дроб е еден од најважните органи во телото, одговорен за чистење на крвта, апсорпција на хранливите материи и производство на хемикалии кој ги овозможува нормалните телесни процеси. Кога црниот дроб не…