Ознака: самодоверба

Кои симптоми откриваат дека сте во депресија?

Депресијата е психијатриско пореметување кое се вбројува во групата на нарушувања на расположението. Тоа е оној дел од нарушувањето во кој расположението патолошки е намалено поради што кај болното лице настапуваат низа…