Ознака: слаб имунитет

ИМУНИТЕТ – Кога слабее?

Нашиот имун систем секој ден работи неверојатна работа во борба со бактериите и останатите напаѓачи. Поголем дел од времето работи беспрекорно, но понекогаш кога ќе се пробие заштитната ограда, се разболуваме. Имуниот…