Ознака: социјална фобија

Ве мачи социјална фобија, а не сте свесни? Еве што мора да знаете за неа

Социјалната фобија (Социјално анксиозно пореметување) е непримерен страв од изложеност на набљудување и критичка проценка на други лица во различни структурни ситуации. Социјалната фобија е насочена кон стравот да не бидат забележани…