Ознака: стомак

ЗОШТО СЕ СОЗДАВААТ ГАСОВИ ВО СТОМАКОТ

Некои луѓе почесто испуштаат гасови од останатите и не постои некоја мерка која би одредила колку гасови дневно е нормално. Вообичаениот дневен број на гасови се разликува од лице до лице, но…