Ознака: тегоби

НОЌНО ПОТЕЊЕ

Многу луѓе се будат среде ноќ, препотени и збунети зошто дошло до препотување. Понекогаш, кога ја знаете причина како лош сон или кошмар е во ред, но ако тоа се случува без…

НОЌНИ ГРЧЕВИ ВО НОЗЕТЕ

Грчевите во мускулите се непријатни болни чувства предизвикани од контракција на мускулите кои се јавуваат нагло и траат од неколку секунди до неколку минути. Најчесто се јавуваат во мускулите на нозете (мускулот…