Ознака: тело

Попладневната дремка и тоа како му годи на телото

Познато е дека квалитетниот сон позитивно делува на целиот наш организам – придонесува за подобро здравје на срцето, штити од прекумерна телесна тежина, а ако доволно и квалитетно спиеме и коските и…