Ознака: тензија

Како да препознаете нервен слом

Нервниот слом всушност е стресна ситуација која доведува до неможност лицето нормално да функционира во секојдневието. Емоционалниот слом речиси секогаш е предизвикан од стрес и вознемиреност, кога лицето се чувствува преоптоварено во…