Ознака: тестирање на алергии

Можете ли сами да препознаете на што сте алергични

КАКО СЕ ДИЈАГНОСТИЦИРААТ АЛЕРГИСКИТЕ БОЛЕСТИ? Дијагнозата на алергиски болести често се поставува врз основа на препознавање на симптомите на алергијата. Клучни параметри важни за дијагностицирање на болеста се личната и семејна историја,…