Ознака: тешка депресија

Како се манифестира тешка депресија, а како и шизофренија

Тешко депресивно пореметување Тешкото депресивно пореметување е нарушување на расположението кое карактеризира трајно депресивно расположение кое оневозможува нормално функционирање. Симптомите понекогаш може да бидат толку интензивни да влијаат на способноста на извршување…