Ознака: топлотни бранови

СИМПТОМИ НА ПРЕДВРЕМЕНА МЕНОПАУЗА

Вообичено, жените во менопауза влегуваат околу 51. година од животот. Овој просек ги опфаќа и оние жени кои во менопауза ќе влезат нешто порано и оние кои со неа ќе се сретнат…