Ознака: УВ индекс

РАК НА КОЖА

ШТО Е МЕЛАНОМ?  Меланомот е најсериозниот, најмалигниот карцином на кожата и слузницата. Се шири многу брзо по лимфен и крвен пат низ другите делови на телото и тогаш неговото лекување е потешко,…