Ознака: хроничен синузитис

Акутен или хроничен синузитис? Овие се главните симптоми на воспаление на синусите

СИМПТОМИ Замор Болки во вратот Затнат нос Губење на осетот за мирис Солзење на очите Чувство на отеченост на лицето Притисок зад очите Отекување на слузокожата во грлото Болка во увото Забоболка…