Ознака: хроничен стрес

Како кожата на лицето реагира на стрес

“Ма, тоа ти е од стрес!“ Колку само пати сте ја слушнале оваа реченица кога сте се пожалиле на некој проблем? Се чини како во последно време причина за сите проблеми мора…