Ознака: честа столица

Што може да предизвика зачестена столица

Еден час по утринското кафе или попладневно одење во тоалет, е нормална рутина, а понекогаш поголема отстапка може да биде сомнителна. Промените кај здрава млада личност не се причина за аларм. Впрочем,…