Ознака: чистење

ДЕТОКСИКАЦИЈА

Според податоците на Светската здравствена организација, третина жени кои денес живеат и 50% од мажите во некои моменти од животот ќе дознаат дека имаат рак. Ти Болингер, истражувач за ракот,  смета дека…

ДЕТОКС НА ЦРНИОТ ДРОБ

Детокксикацијата на црниот дроб подразбира отстранување на отровите од организмот. Чистењето на овој орган е пожелно, особено по периоди на празници, и прејадување со масна храна. Потребата за детоксикација на организмот доаѓа…