Ознака: шеќери

СОВЕТИ како да спречите појава на хипертензија

Ако имате ризик фактори за појава на хипертензија, тогаш задолжително мора да превземете нешто за да се заштитите.  Еве што може да направите: ПОЧНЕТЕ СО ПОЗДРАВА ИСХРАНА Здрави маснотии во исхраната Зголемете…