Ознака: burn out

СТРЕС НА РАБОТНО МЕСТО – СИНДРОМ НА ПРЕГОРУВАЊЕ

Дури и кога работното место е во склад со професијата која сме ја избрале и со креираните амбиции, може да се појави стрес на работното место, кој може да се одрази врз…