Ознака: црвенило на кожа

ЦРВЕНИЛО НА ЛИЦЕТО

Црвенило на лицето или еритем на лицето (медицински термин кој често се среќава) е секако еден од симптомите кој најчесто се среќава во денешно време. Со оглед дека се наоѓа на многу…